Futurenet-300x67 afbeelding

Futurenet,,en,Futurenet është një kompani pishina që është në,,nl,filloi me një platformë të mediave sociale që është e ngjashme me Facebook,,nl,Përveç kësaj, ju mund të luajnë lojëra të ndryshme dhe të fitoni para me matricat,,nl,Që nga prilli,,nl,ata filluan me FutureAdPro ku mund të blini paketa ad për,,nl,dollar që ju jep një kthim të bukur,,nl,Që nga tetori,,nl,ka një dyqan të shtuar ku ju më shumë se,,nl,blej nje milion produkte me zbritje dhe fitoj para duke njoftuar te tjeret,,nl,Unë në fakt punoj vetëm me FutureAdPro,,nl,Shuma minimale e fillimit,,nl,Futrenet vetë është i lirë,,nl,Në FutureAdPro ju mund të filloni me një paketë të,,nl,Është më i përshtatshëm për të filluar me një ose më shumë paketa,,nl,sepse kjo shkon shumë më shpejt,,nl,Çfarë duhet të bëni,,nl,Për të fituar me FutureAdPro ju duhet të,,nl,shikoni reklama në ditë,,nl

Futurenet is een pools bedrijf dat in 2012 gestart is met een social media platform dat vergelijkbaar is met Facebook. Daarnaast kun je er diverse games spelen en geld verdienen met de matrixen. Sinds april 2016 zijn ze begonnen met FutureAdPro waar je advertentie packs kunt kopen voor 10 en 50 dollar die je een leuk rendement opleveren. Sinds oktober 2016 is er een shop toegevoegd waar je meer dan 300 miljoen producten met korting kunt kopen en geld kunt verdienen door anderen hierop attent te maken.

Ikzelf werk eigenlijk alleen met FutureAdPro.

Minimaal startbedrag:

Futrenet zelf is gratis. Bij FutureAdPro kun je starten met een pakket van $ 10,00.
Handiger is het om met een of meer pakketten te starten van $ 50,00 omdat dat veel sneller gaat.

Wat te doen:

Om te verdienen met FutureAdPro moet je 10 advertenties per dag bekijken. Kjo do t'ju kushtojë,,nl,Paketat nga,,nl,sjell,,nl,mbi dhe paketat e,,nl,Pasi të jeni kthyer,,nl,të,,en,në llogarinë tuaj ju mund të blini paketa të reja,,nl,për futurenet,,nl,zbuloni mediat e reja sociale,,nl 10 minuten.
Pakketten van $ 10,00 brengen $ 12,00 op en pakketten van $ 50,00 brengen $ 60,00 op.
Zodra je weer $10,00 of $ 50,00 in je account hebt kun je nieuwe pakketten bijkopen.

Wilt u zich inschrijven neem dan contact met ons op en wij helpen u..

Message Successfully Sent!