jugl foto

Schrijf je in

Als eerste is het voor jezelf van belang om je aan te melden voor Jugl. Als het goed is heb je ook al van iemand een uitnodiging daarvoor gehad. Heb je die nog niet? Geen paniek ook dan kun je je via deze website aanmelden.

Lees advertenties -=- -=- en -=- Kijk video

Lees via de App of via de website de advertenties of kijk video’s in het systeem. Plaats berichten en krijg likes. Verdien hier geld mee.

Vertel het verder

Nodig andere uit in jouw Juglteam en bouw zo een netwerk op. Voor elke nieuwe gebruiker krijg je een premie. Daarnaast verdien je ook nog een deel van wat hun zelf weer krijgen door het gebruiken van de App.

JUGL heeft vier hoofdthema’s waarmee je Geld verdienen kan:

  • Je stuurt je vrienden een uitnodiging en daarmee bouw je jouw eigen team op. Voor elke succesvolle aanmelding krijg je een vergoeding.
  • Je geeft jouw Interesses aan (van tandenborstel tot aan luxe auto’s), blijft daarbij anoniem en krijgt van Handelaren en Privetpersonen Produktaanbiedingen, die op jouw interessen gebaseerd zijn. Alleen al daarvoor, dat jij, jouw vrienden of jouw vriends vrienden deze reclame lezen, krijg jij geld.
  • Plaats berichten, (net als op Facebook), foto’s ( net als Instagram) of video’s (net als op Youtube) en krijg daar likes voor. Elke like is weer geld waard.
  • Assisteren, zoeken, Bemiddelen… Het maakt niet uit of het gaat om een gunstige reis, dat mooie evenement of concert of om de droomwoning! – bij Jugl.net helpen de gebruikers elkaar over en weer om de perfecte aanbieding te vinden.

JUGL – BUSINESS COMMUNITY

Laat je belonen voor wat je doet.

De grote internetbedrijven verdienen miljarden via ons. Jij hebt ze ook groot gemaakt door ze aan te bevelen en door er over te praten. Heb je daar ooit wat voor gekregen? Nee waarschijnlijk niet! Wij bouwen nu ons eigen netwerk! Stap nu kosteloos in en verdien vanaf dat moment mee aan alle reclame die ze ons bieden. Verdien nog meer door je vrienden ook mee te laten doen. Veel hoef je daar niet voor te doen. Eenvoudig hun vertellen waar het omgaat. Nodig er zoveel mogelijk uit. Dat is eigenlijk alles.

Hieronder staan verschillende voorbeelden van hoe je met Jugl geld kunt verdienen:

Message Successfully Sent!

Copyright © 2018 Welcome To Metmichel. All Rights Reserved.