Tips waar u wat aan hebt

‘Hoe Online Een Goed Inkomen Te Genereren

‘Hoe Online Een Goed Inkomen Te Genereren

Als u een paar minuten tijd heeft, krijgt u gratis een paar handige tips om online een (tweede) inkomen te verdienen. Ik raad u dan ook aan om het stukje tot het einde te lezen.

Ik vraag mensen wel eens hoe het hun leven zou veranderen als ze ook een online inkomen zouden genereren. De meesten willen vaker op vakantie, een andere auto, misschien minder of helemaal niet meer voor een baas gaan werken. Wat uw persoonlijke wensen ook zijn, meer geld in het huishouden betekent meer vrijheid om te doen wat u wilt.

Het maakt niet echt uit wat uw persoonlijke reden is ik vraag u zich daar heel even een beeld van te scheppen het gaat altijd om uw droom. Misschien heeft u al dingen geprobeerd met veel of weinig succes. Wat uw ervaring niveau ook is maakt in the end niet veel uit nieuw ronden nieuwe kansen zeg ik altijd.

Hoewel deze site gericht is op affiliate marketing zijn de volgende tips overlappend voor meerdere disciplines

– Training en cursussen

In welke discipline u ook terecht komt EDUCATE TO DOMINATE kennis is essentieel de juiste cursussen en trainingen vergroten uw kans op succes. Vergeet niet de echt succesvolle mensen domineren de markt in plaats van concurreren!!

– Naamsbekendheid

blogging/Branding/ Listbuildinging. Ik raad een ieder aan om regelmatig een artikel te schrijven en de kennis die u heeft opgedaan, geheel of gedeeltelijk te delen met uw publiek. Hiermee bouwt u target traffic naar uw merk (daarmee doel ik op U zelf). Hoe meer ogen op wat U aanbied hoe hoger de kans op succes. Met een autoresponder kunt u mensen die hebben gereageerd, of hun data hebben gegeven om (gratis) informatie te krijgen, blijven benaderen. Er zijn wel spel regels voor en do’s en don’ts maar daar kom ik een volgende keer op terug.

– Bezoekers

Bezoekers zijn belangrijk voor elke onderneming. Zo ook voor Online-Marketing. Zonder bezoekers geen verdiensten. Er zijn verschillende mogelijkheden om Bezoekers aan te trekken. Bezoekers die zoeken naar Uw product/aanbod noemen we TARGED TRAFFIC. En om deze te vinden vereist enige kennis. U heeft een goed product ? Maar geen TARGED TRAFFIC ? Dan raden wij aan om eens te kijken bij de TRAFFIC CURSUS waar U elke maand een methode leert die BEZOEKERS trekt als een MAGNEET.

Paid traffic naar uw website/blog of aanbod is ook een goede manier om mensen in uw website te krijgen of u nu voor PPC , Solo adds of een andere vorm kiest, neem een goede aanbieder die gericht uw doelgroep naar uw website of blog kan leiden. De meest populaire en effectiefste manier is Facebook ads. Deze manier is nu mits goed toegepast de snelste manier om bezoekers te trekken en verkopen te realiseren. Heeft U deze kennis niet dan zal de Affiliate Marketing Revolutie een uitkomst voor U zijn. Hierin leert U hoe U het Facebook Ads moet toepassen voor een optimaal resultaat.

– Netwerken

Het opbouwen van een netwerk op Social Media is een must. Feeling met de markt, het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, het leren van anderen maar ”Last but not least” ook zeker het uitbouwen van uw organisatie (mits u de juiste strategieën gebruikt is dit daar eenvoudig). Dit zijn de grootste voordelen van het hebben van een goed netwerk.

Of U nu een nieuweling, of meer gevorderd bent, ik hoop dat deze informatie U kan helpen en aansporen in uw zoektocht naar Online Succes, en belangrijker hoe te starten in welke vorm U ook kiest.

U heeft vast vaker dingen gezien waar beloften worden gedaan, en dingen waar dan later weinig van terecht komt. Ik ben één van die mensen die na veel geprobeerd te hebben uiteindelijk door ervaring, leren en doorzetten, gekomen tot het punt om anderen te helpen en te motiveren om net als mij ook succes te hebben met Online Geld Verdienen.

Copyright 2016 – Online Verdienen Met Michel – All Rights Reserved